Manifest

De crisis voorbij. Een nieuw tijdperk. Innovatie is een noodzaak. Bewoners en ondernemers spelen de hoofdrol in uw vastgoed.

Leegstandbeheer heeft zijn langste tijd gehad. Het beheren van 'andermans' vastgoed met als doel daar zelf maximale winsten mee te behalen is niet meer van deze tijd.

BE-ZET bedacht leegstandbeperking.
Leegstandbeperking is een maatschappelijk verantwoorde, rendabele en zinvolle invulling van leegstand voor een tijdelijke periode. Een beproefde methode die BE-ZET al jaren toepast in tal van projecten. En met succes: inmiddels mogen we woningbouwcorporaties en grote vastgoedbeheerders tot onze opdrachtgevers rekenen.

Uw doel centraal
Of het object op termijn wordt verkocht, gerenoveerd of gesloopt? Welk einddoel u ook heeft: de periode van leegstand gaan wij graag te lijf. De belangen van u staan daarbij altijd centraal. Onze bewoners en ondernemers spelen een belangrijke rol in uw vastgoed. Onze huismeesters en (tijdelijke) huurders weten van leegstandbeperking een uitdaging te maken. Zij zijn de ogen en oren van uw bezit: een groep van betrokken bewoners en ondernemers die online 24/7 met ons in contact staat om uw vastgoed veilig naar ‘einde project’ te loodsen. 

VerhuurtBeter.nl
De selectie van bewoners en ondernemers begint al aan de poort. En die poort is VerhuurtBeter.nl: een vanuit BE-ZET ontwikkeld innovatief online platform waarmee we de beste huurders/gebruikers voor u selecteren. Uiteindelijk rolt er een duidelijk profiel uit van een gemotiveerde kandidaat (antikraak of tijdelijk huurder). Resultaat: een bewoner of ondernemer waar u van op aan kunt. De software van VerhuurtBeter.nl wordt direct of indirect gebruikt door vele marktpartijen, waaronder Ooms Makelaars, Patrizia, Vestia, MVGM, Round Hill Capital en Van der Vorm Vastgoed.